Skocz do zawartości

Darmowe kanały TeamSpeak 3! Adres IP: ts3.cshacked.pl
Witaj na CSHacked.pl, jednej z największej stronie poświęconej czitom do gier multiplayer.
Zarejestruj się już teraz, aby otrzymać dostęp do wszystkich funkcji forum. Po zalogowaniu się będziesz mógł tworzyć tematy, ściągać załączniki, odpowiadać w istniejących tematach, dawać punkty reputacji, wysyłać prywatne wiadomości, aktualizować swój status, zarządzać profilem i wiele więcej.

Tysiące darmowych czitów, ponad 250 tysięczna społeczność.

Zarejestruj się za darmo, aby w pełni korzystać z naszej strony.
  • Bezpłatny dostęp do poradników, dodatków, trainerów, kodów i czitów.
  • Dostęp do dużej społeczności graczy z tysiącami dyskusji w których możesz uczestniczyć.
  • Interakcja z naszą wielką społecznością - poznawaj nowe osoby.
  • Niech twój głos usłyszą wszyscy! Możesz pisać i udostępniać wszystko, co jest w Twoim umyśle.
  • Mnóstwo dostępnych informacji.
  • Ogłoszenie jest usuwane, niemal całkowicie strona jest wolna od reklam.

Miłego pobytu i dobrej zabawy!

Zdjęcie
Niewykrywalny

BF1 Internal hack made by Tonyx97 - 19.12.2016r


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#16
Kvvbololo

Kvvbololo

    Nerd

  • Użytkownik
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 14 lip 2016
  • Postów:5

Wyszukaj w menu Dxdiag i mi napisz którego masz 

dx 12


  • 0

#17
Majoreq

Majoreq

    Nerd

  • Użytkownik
  • Reputacja:8
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 15 kwi 2015
  • Postów:16
  • Autor tematu

dx 12


Masz grę w trybie bez ramki?
  • 0

#18
HWDQH

HWDQH

    Nerd

  • Użytkownik
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 09 lip 2016
  • Postów:14

dx 12

Włącz Tryb w oknie i DX 11


Dziwne że ci nie chodzi mi wszystko działa idealnie


Użytkownik HWDQH edytował ten post 26 grudzień 2016 - 19:44

  • 0

#19
Kvvbololo

Kvvbololo

    Nerd

  • Użytkownik
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 14 lip 2016
  • Postów:5

Masz grę w trybie bez ramki?

mam, a na przyklad w okienku tez moze byc ? moze bym sprobowal

 

Włącz Tryb w oknie i DX 11


Dziwne że ci nie chodzi mi wszystko działa idealnie

dx 11 ? to jakas roznica?


  • 0

#20
pop123

pop123

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja:2
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 01 kwi 2016
  • Postów:69

sorry ze nie z tematem ale co oznaczy przy hacku nieokreslony ?


  • 0

#21
Majoreq

Majoreq

    Nerd

  • Użytkownik
  • Reputacja:8
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 15 kwi 2015
  • Postów:16
  • Autor tematu

sorry ze nie z tematem ale co oznaczy przy hacku nieokreslony ?


Jak chodzi o prefix, to znaczy, że nie wiadomo, albo nie można dopasować do kategorii: wykrywalny, niewykrywalny, nieaktualny
  • 1

#22
HWDQH

HWDQH

    Nerd

  • Użytkownik
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 09 lip 2016
  • Postów:14

mam, a na przyklad w okienku tez moze byc ? moze bym sprobowal

 

dx 11 ? to jakas roznica?

Cheat ma antyscreena tylko na dx11


  • 0

#23
CzarnyPePe

CzarnyPePe

    Nerd

  • Użytkownik
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 04 sty 2017
  • Postów:1
panowie wszystko chodzi inny gracze sa podswietleni w kwadraty ale jak mam wejsc w menu tego bota aby ustawic celowanie itp ?? po lewej stroine mam to okienko dziala chowanie okna i pokazywanie ale nie wiem jak dalej
  • 0

#24
Gumissss

Gumissss

    Nerd

  • Użytkownik
  • Reputacja:1
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 12 gru 2016
  • Postów:2

Wszystko ladnie się injectuje tylko gdy wciskam END nagle wyskakuje ze proces bf1 przestal dzialac, za kazdym razem.


  • 0

#25
fuze

fuze

    VIP

  • VIP
  • Reputacja:8
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 17 gru 2016
  • Postów:103

dzieki dobra robota!


  • 0

#26
HWDQH

HWDQH

    Nerd

  • Użytkownik
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 09 lip 2016
  • Postów:14

panowie wszystko chodzi inny gracze sa podswietleni w kwadraty ale jak mam wejsc w menu tego bota aby ustawic celowanie itp ?? po lewej stroine mam to okienko dziala chowanie okna i pokazywanie ale nie wiem jak dalej

NumPad 0 :/


  • 0

#27
pop123

pop123

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja:2
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 01 kwi 2016
  • Postów:69

mam problem menu nie chce mi sie schowac jak klikam numpad 0


  • 0

#28
Srooka

Srooka

    Nerd

  • Użytkownik
  • Reputacja:1
  • Ostrzeżeń:1
  • Dołączył: 25 maj 2015
  • Postów:46

Wszystko działa jak należy używałem no recoila i instant hit aima i wh lecz wczesniej też miałem zazwyczaj bardzo dużo fragów wydaje mi sie ze to od tego zalezy najbardziej. Jak ktos mial k/d 0.7 a nagle robi po 4.5 to odrazu sprawdza i banuje.


Użytkownik Srooka edytował ten post 09 styczeń 2017 - 21:00

  • 0

#29
pop123

pop123

    Początkujący

  • Użytkownik
  • Reputacja:2
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 01 kwi 2016
  • Postów:69

Wszystko działa jak należy używałem no recoila i instant hit aima i wh lecz wczesniej też miałem zazwyczaj bardzo dużo fragów wydaje mi sie ze to od tego zalezy najbardziej. Jak ktos mial k/d 0.7 a nagle robi po 4.5 to odrazu sprawdza i banuje.

masz racje miałem od samego poczatku k/d na runde po 3,00 a tera mam po 5,00


  • 0



Zobacz także..

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych