Skocz do zawartości

Witaj na CSHacked.pl, jednej z największej stronie poświęconej czitom do gier multiplayer.
Zarejestruj się już teraz, aby otrzymać dostęp do wszystkich funkcji forum. Po zalogowaniu się będziesz mógł tworzyć tematy, ściągać załączniki, odpowiadać w istniejących tematach, dawać punkty reputacji, wysyłać prywatne wiadomości, aktualizować swój status, zarządzać profilem i wiele więcej.

Tysiące darmowych czitów, ponad 90 tysięczna społeczność.

Zarejestruj się za darmo, aby w pełni korzystać z naszej strony.
  • Bezpłatny dostęp do poradników, dodatków, trainerów, kodów i czitów.
  • Dostęp do dużej społeczności graczy z tysiącami dyskusji w których możesz uczestniczyć.
  • Interakcja z naszą wielką społecznością - poznawaj nowe osoby.
  • Niech twój głos usłyszą wszyscy! Możesz pisać i udostępniać wszystko, co jest w Twoim umyśle.
  • Mnóstwo dostępnych informacji.
  • Ogłoszenie jest usuwane, niemal całkowicie strona jest wolna od reklam.

Miłego pobytu i dobrej zabawy!

Zdjęcie

Bron prawa reka cs 1.6


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1
mar141

mar141

    Member

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 16 sie 2009
  • Postów:33
Tak jak w temacie , czy da sie zmienic bron z lewej reki na prawa? chodzi mi o software
  • 0

#2
kab

kab

    Member

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 27 sie 2009
  • Postów:28
nieee na software możesz mieć broń tylko w lewej ręce :/
przykro mi :D
  • 0

#3
Radziu

Radziu

    Moderator

  • Moderator
  • Reputacja:43
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 02 lis 2008
  • Postów:1497
cl_righthand 1
?
  • 0

#4
Cyniu

Cyniu

    Senior Member

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 18 gru 2008
  • Postów:2051
Na sofcie to nie działa chyba. ;]
  • 0

#5
kab

kab

    Member

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 27 sie 2009
  • Postów:28

cl_righthand 1
?

na sofcie to nie zadziała bo nie raz próbowałem chyba że jakieś inne modele ale i tak nie wiem czy to pomoże
  • 0

#6
mar141

mar141

    Member

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 16 sie 2009
  • Postów:33
  • Autor tematu
Właśnie też myślałem o innych modelach , bo jak mialem open gl to wgralem model noza na lewa reke tylko, a na sofcie mam noza na prawej a reszta na lewej xd
  • 0


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Aby uzyskać pełny dostęp do forum musisz się zalogować lub zarejestrować