Skocz do zawartości

Witaj na CSHacked.pl, jednej z największej stronie poświęconej czitom do gier multiplayer.
Zarejestruj się już teraz, aby otrzymać dostęp do wszystkich funkcji forum. Po zalogowaniu się będziesz mógł tworzyć tematy, ściągać załączniki, odpowiadać w istniejących tematach, dawać punkty reputacji, wysyłać prywatne wiadomości, aktualizować swój status, zarządzać profilem i wiele więcej.

Tysiące darmowych czitów, ponad 90 tysięczna społeczność.

Zarejestruj się za darmo, aby w pełni korzystać z naszej strony.
  • Bezpłatny dostęp do poradników, dodatków, trainerów, kodów i czitów.
  • Dostęp do dużej społeczności graczy z tysiącami dyskusji w których możesz uczestniczyć.
  • Interakcja z naszą wielką społecznością - poznawaj nowe osoby.
  • Niech twój głos usłyszą wszyscy! Możesz pisać i udostępniać wszystko, co jest w Twoim umyśle.
  • Mnóstwo dostępnych informacji.
  • Ogłoszenie jest usuwane, niemal całkowicie strona jest wolna od reklam.

Miłego pobytu i dobrej zabawy!

Zdjęcie

Dziwne paski w cs 1.6.


Najlepsza odpowiedź hantaro, 19 sierpień 2013 - 23:10

Miałem dokładnie to samo spróbuj parametry startowe do 1.6 ustawić:

steam-biblioteka-counter-strike-ppm-właściwości i wklejasz to w parametry startowe -nofbo -nomsaa -noforcemspd -freq 120 -32

bpp

A jak nie pomoże, to spróbuj sprawdzić spójność plików :P

Przejdź do postu »


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1
kkonrad -A-

kkonrad -A-

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 29 mar 2013
  • Postów:10

Siemka. Od niedawna, chyba od ostatniej aktualizacji steam mam takie dziwne paski w grze counter-strike 1.6. Występują one na texturach w cs np. na podłodze...

Mam tu 2 screeny przedstawiające ten problem [może to jakaś komenda sam nwm]:

Link: http://speedy.sh/9gNb7/dziwne-paski.rar

 

Jak widać coś niewyraźnie to moge zrobić jeszcze parę ss'ów.

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC.

 


  • 0

#2
arturchurchill

arturchurchill

    ProUser/VIP

  • VIP
  • Reputacja:313
  • Ostrzeżeń:2
  • Dołączył: 16 cze 2011
  • Postów:3562
  • Skąd:Ja to wiem!?

wstaw te screeny na jakiś hosting, bo nikt nie będzie ściągał. Jak wstawisz to postaram ci się pomóc


  • 0

#3
kkonrad -A-

kkonrad -A-

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 29 mar 2013
  • Postów:10
  • Autor tematu

http://imageshack.us/photo/my-images/266/hu4s.png/


  • 0

#4
kkonrad -A-

kkonrad -A-

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 29 mar 2013
  • Postów:10
  • Autor tematu

ref


  • 0

#5
mY shoT 4 yoU

mY shoT 4 yoU

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • Reputacja:5
  • Ostrzeżeń:2
  • Dołączył: 25 kwi 2013
  • Postów:81

Spróbuj odinstalować CS , i zainstalować CS`a . Jeśli jest to steam to nie wiem , jeśli NS to ściągnij inną wersję CS .


  • 0

#6
kkonrad -A-

kkonrad -A-

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 29 mar 2013
  • Postów:10
  • Autor tematu

Reinstal nie pomógł, jak coś mam steam.


  • 0

#7
Pan Bartosz

Pan Bartosz

    Gnębiciel

  • Junior Admin
  • Reputacja:313
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 28 lip 2010
  • Postów:3052
  • Skąd:Tuchola
Najnowsze sterowniki od karty graficznej zainstaluj.
  • 0

#8
kkonrad -A-

kkonrad -A-

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 29 mar 2013
  • Postów:10
  • Autor tematu

Nic nie pomogło.


  • 0

#9
kkonrad -A-

kkonrad -A-

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 29 mar 2013
  • Postów:10
  • Autor tematu
ref
  • 0

#10
Connection Timeout

Connection Timeout

    Banned

  • Zbanowani
  • Reputacja:253
  • Ostrzeżeń:4
  • Dołączył: 12 sty 2013
  • Postów:810

Najnowsze sterowniki + reinstall steama i cs musi pomóc ew. zmień config bo to może być tego wina.


  • 0

#11
pisior

pisior

    Bywalec

  • Użytkownicy
  • Reputacja:23
  • Ostrzeżeń:2
  • Dołączył: 19 lut 2013
  • Postów:181

Popróbuj różne rozdzielczości i wyłącz przed instalacją udział w becie na steamie.


  • 0

#12
kkonrad -A-

kkonrad -A-

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 29 mar 2013
  • Postów:10
  • Autor tematu
Reinstal cs, inny cfg, sterowniki, rozdzielczość nie pomogła.
Teraz reinstaluje cały steam.
  • 0

#13
pisior

pisior

    Bywalec

  • Użytkownicy
  • Reputacja:23
  • Ostrzeżeń:2
  • Dołączył: 19 lut 2013
  • Postów:181

gl_keeptjunction  0 lub 1 Ta komenda pokazuje niedoskonałości , szczeliny w teksturach


  • 0

#14
hantaro

hantaro

    Bywalec

  • VIP
  • Reputacja:464
  • Ostrzeżeń:3
  • Dołączył: 23 wrz 2012
  • Postów:328
✓  Najlepsza odpowiedź

Miałem dokładnie to samo spróbuj parametry startowe do 1.6 ustawić:

steam-biblioteka-counter-strike-ppm-właściwości i wklejasz to w parametry startowe -nofbo -nomsaa -noforcemspd -freq 120 -32

bpp

A jak nie pomoże, to spróbuj sprawdzić spójność plików :P


  • 0


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

 
Aby uzyskać pełny dostęp do forum musisz się zalogować lub zarejestrować