Skocz do zawartości

Witaj na CSHacked.pl, jednej z największej stronie poświęconej czitom do gier multiplayer.
Zarejestruj się już teraz, aby otrzymać dostęp do wszystkich funkcji forum. Po zalogowaniu się będziesz mógł tworzyć tematy, ściągać załączniki, odpowiadać w istniejących tematach, dawać punkty reputacji, wysyłać prywatne wiadomości, aktualizować swój status, zarządzać profilem i wiele więcej.

Tysiące darmowych czitów, ponad 90 tysięczna społeczność.

Zarejestruj się za darmo, aby w pełni korzystać z naszej strony.
  • Bezpłatny dostęp do poradników, dodatków, trainerów, kodów i czitów.
  • Dostęp do dużej społeczności graczy z tysiącami dyskusji w których możesz uczestniczyć.
  • Interakcja z naszą wielką społecznością - poznawaj nowe osoby.
  • Niech twój głos usłyszą wszyscy! Możesz pisać i udostępniać wszystko, co jest w Twoim umyśle.
  • Mnóstwo dostępnych informacji.
  • Ogłoszenie jest usuwane, niemal całkowicie strona jest wolna od reklam.

Miłego pobytu i dobrej zabawy!

Zdjęcie

SteamMountAppFilesystem failed with error 5: No CS online with App 0 Ver 55


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1
kubanike3

kubanike3

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:1
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 22 mar 2013
  • Postów:32
Witam włączam cs i wyświetla mi się takie coś : SteamMountAppFilesystem failed with error 5: No CS online with App 0 Ver 55 i gówno a chce mieć starego cs nie nowego tylko tego z przed updata -.- proszę o pomoc dam zajebistego haxa gram na eslu na nim juz 2 tyg i nic jest po prostu super ustawienie full pestki praktycznie ace to co 3 rundy :P
  • 0

#2
stormeq1337

stormeq1337

    Bywalec

  • Zbanowani
  • Reputacja:220
  • Ostrzeżeń:4
  • Dołączył: 13 kwi 2013
  • Postów:258

pewnie hax liblist.gam + asdasd.so?


  • 0

#3
kubanike3

kubanike3

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:1
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 22 mar 2013
  • Postów:32
  • Autor tematu

chyba cie pojebao-bao


  • 0

#4
Adi2071

Adi2071

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • Reputacja:1728
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 03 mar 2010
  • Postów:1699

napisz nazwe haxa, podaj demko, i demko hltv, i wyslij plik konfiguracyjny haxa to ci pomoge :), bo mialem ten sam blad a mi dziala 2009 ale mam spadki fps straszne 


  • 0

#5
talyb

talyb

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 06 lut 2013
  • Postów:3

Właśnie mam taki sam problem z przywróceniem cs ;p


  • 0

#6
xkubaemilcinx2

xkubaemilcinx2

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • Reputacja:169
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 26 gru 2012
  • Postów:524
weźcie nauczcie sie czytac ze zrozumieniem, jemu nie chodzi o haxa tylko o to, że teraz CS to cofnięciu update`a nie działa...
  • 0

#7
rxt

rxt

    Gold User

  • Gold User
  • Reputacja:77
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 17 gru 2009
  • Postów:1571

Sama nazwa błedu wskazuje na problem z zamontowaniem systemu plików steama (gcf'a), po prostu wykrywa on jakaś niezgodność plików (prawdopodobnie sum kontrolnych plików) lub któryś plik odpowiadający za wersje gry nie został podmienony, nie zagłębiałem się w temat downgrade'u CS'a ale spróbuj zamienić pliki takie jak client.dll czy version.txt (jeśli istnieje, w którejś z gier na silniku HL/HL2 taki plik występował).


  • 2

#8
talyb

talyb

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 06 lut 2013
  • Postów:3

Dalej to samo...   Chyba że teraz valve  wprowadzilo zabezpieczenie przed cofaniem aktualizacji.


  • 0

#9
xkubaemilcinx2

xkubaemilcinx2

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • Reputacja:169
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 26 gru 2012
  • Postów:524

Dalej to samo...   Chyba że teraz valve  wprowadzilo zabezpieczenie przed cofaniem aktualizacji.


najprędzej to to.
  • 0

#10
kubanike3

kubanike3

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:1
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 22 mar 2013
  • Postów:32
  • Autor tematu

k**wa mam nadzieje ze nie wprowadzilo nic takiego ;c


  • 0

#11
aimbociarz

aimbociarz

    Bywalec

  • Użytkownicy
  • Reputacja:24
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 05 sty 2013
  • Postów:117
http://www.board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=165844&start=0

Cos takiego znalazlem sprobuj

 

 

21. zmienilem linka potem, bo zle spokiowalem.


  • 1

#12
21 :)

21 :)

    Bywalec

  • Zbanowani
  • Reputacja:42
  • Ostrzeżeń:4
  • Dołączył: 05 wrz 2013
  • Postów:105

nie dziala, to jest tylko poradnik do mikro,


  • 0

#13
roberto4999

roberto4999

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:0
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 17 lut 2013
  • Postów:19

steam cos zjebalo kazdy kto teraaz cofnie tak ma ;////// tez to mam .


  • 0

#14
kubanike3

kubanike3

    Nerd

  • Użytkownicy
  • Reputacja:1
  • Ostrzeżeń:0
  • Dołączył: 22 mar 2013
  • Postów:32
  • Autor tematu

http://www.board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=165844&start=0

 MI to pomogło :)


  • 0

#15
trequs

trequs

    Bywalec

  • Zbanowani
  • Reputacja:45
  • Ostrzeżeń:4
  • Dołączył: 26 maj 2013
  • Postów:151

valve to k**estwo


  • 0


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

 
Aby uzyskać pełny dostęp do forum musisz się zalogować lub zarejestrować