Skocz do zawartości

hl1


Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Adi2071,

Rekomendowane odpowiedzi

siema mam taki problem, gdyz nie dziala mi hl1 pomimo..:

 

] ~ Steam
1. Zainstaluj najnowszy Direct X, NET Framework, Service Pack 2 
(Win XP), C++ 2010 Redistrubutable (Win 7)  //ZAINSTALOWANE

 

2. Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej //ZAINSTALOWANE

3. W opcjach CS'a ustaw tryb OpenGL //USTAWIONE
4. W configu zobacz czy nie masz poustawianych na klawiszach F1-F12, insert, delete komendy quit, exit - jak są to je usuń //USTAWIONE
5. Włączasz czita (dla Windows 7 czasem trzeba ustawić tryb zgodności z Win XP i uruchomienie czita jako Administrator) // XP
6. Włączasz CS'a / TAK
7. Wchodzisz na serwer = delete - konsola, insert - menu(domyślnie) / TAK

 

Wszystko jest zrobione a hl1 nadal nei dziala...

 

steam 2k12, xp 32 bity, 2gb ram

 

Odnośnik do komentarza

jaka wersja cs (2013 czy 2009)?

Jeśli pomogłem daj rep_up.png

 

-------------------------------------------------------------------

if(vars.iniuria.ragetrigger->("1");

gAimbot->Trigger4(Entity, Takedown, CustomerEye);

-------------------------------------------------------------------

Odnośnik do komentarza

a sprawdzałeś czy ci dziala engine aimbot (Aimbot.Mode = 2)?

Jeśli pomogłem daj rep_up.png

 

-------------------------------------------------------------------

if(vars.iniuria.ragetrigger->("1");

gAimbot->Trigger4(Entity, Takedown, CustomerEye);

-------------------------------------------------------------------

Odnośnik do komentarza

a w ogóle wyskakuje cracked by dead żeby kliknąć OK?

Jeśli pomogłem daj rep_up.png

 

-------------------------------------------------------------------

if(vars.iniuria.ragetrigger->("1");

gAimbot->Trigger4(Entity, Takedown, CustomerEye);

-------------------------------------------------------------------

Odnośnik do komentarza

ja to widze tak:

 

- antywirus usunal Tobie jakis plik ( powinno ich byc 5 razem z Settings.ini )

- nie masz w parametrach startowych -nofbo -nomsaa

- nie klikasz OK po wyskoczeniu okienka z napisem ,,cracked by dead"


Edytowane przez LEOPORD1g
Odnośnik do komentarza

a ja to widze tak:

 

- antywir to avast z wykupionymi bajerami, podczas wlaczania czita jest off, podczas sciagania tez, jest 5 plikow w cstrike

- sa ta parametry startowe wpisane

- ta tabliczka nawet mi sie nie pojawia 

 

jakies pomysly?


Edytowane przez fanatic1338
Odnośnik do komentarza
  • Rozwiązanie

a ja to widze tak:

 

- antywir to avast z wykupionymi bajerami, podczas wlaczania czita jest off, podczas sciagania tez, jest 5 plikow w cstrike

- sa ta parametry startowe wpisane

- ta tabliczka nawet mi sie nie pojawia 

 

jakies pomysly?

 

 

te 5 plików nie ma być w cstrike tylko w Half-Life, antywirus jak by mu usuną haxa to by nie miał tylko pliku msvcr100.dll

Jeśli pomogłem daj rep_up.png

 

-------------------------------------------------------------------

if(vars.iniuria.ragetrigger->("1");

gAimbot->Trigger4(Entity, Takedown, CustomerEye);

-------------------------------------------------------------------

Odnośnik do komentarza

Spróbuje i tak ale wydaje mi się ze tak tez nie dzialalo, szczerze mówiąc to avast chociaż mam wersje płatna to nie pluje się akurat o tego haxa. Dam edita jakby cos.

 

edit; wrzucilem do half-life, pojawia sie tabliczka cracked by dead, ale nie ma dalej visuali ani ab. jakies propozycje?


Edytowane przez fanatic1338
Odnośnik do komentarza
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Regulamin. Polityka prywatności