Skocz do zawartości

Uwaga!


Kamikaze

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby nie było niedomówień, bo jak zwykle pojawił się problem...

 

1. Jeżeli klawisz popełni FK lub Mass FK (ale przypadkiem, a nie celowo!) to wpisuje killa tylko JEDEN RAZ i to nie w tej samej rundzie, w której to zrobił tylko w następnej. Nie ma czegoś takiego, że 2-3FK to 2-3Kille, taka zasada może i była ale dawno dawno temu. Żeby się upewnić zapytałem jak było za czasów Taffa i potwierdził to co mówię, przypuszczam że było to jeszcze za czasów Kolesia ponieważ gdy ja byłem adminem zawsze uznawałem tą zasadę, którą teraz napisałem i nikt nie złożył na to ani skargi ani nie zwracał mi uwagi...

 

2. Do tego, od teraz jeżeli ktoś złoży podanie (niezależnie czy na admina czy dostęp do drużyny klawiszy) i wypowiadacie się tam to jeżeli macie jakieś "ALE" i jesteście na "NIE" używacie do tego stosownych argumentów, a nie piszecie tylko NIE czy coś w tym rodzaju, w przeciwnym razie usunę posta i głosu nie wezmę pod uwagę nawet jeżeli to zdanie admina.

b_560x95.png
Odnośnik do komentarza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Regulamin. Polityka prywatności